Kupatila

 

Ukoliko imate problem sa kupatilom, bilo da želite da ga kompletno renovirate, gradite ili samo želite da zamenite stare sanitarne uređaje novim. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo i bilo parcijalno ili sistemom “ključ u ruke”, uz bespatan izlazak na teren i konsultaciju rešimo sve Vaše probleme.

Kućne vodovodne instalacije izrađujemo od PP-R ili tzv. „plastičnih cevi“. Glavna odlika plastičnih cevi je duži vek trajanja, i potpuno su u skladu sa standardom koji se propisuje za cevi kojima se distribuira pijaća voda.

Izradu kanalizacionih sistema vršimo kako sa standardnim PVC i PP cevima tako i naprednim zvučno izolovanim kanalizacionim sistemima koji ispunjavaju zahteve u odnosu na zvučnu izolaciju u skladu sa važećim evropskim standardima. Nivo buke znatno je niži nego kod standardnih kanalizacionih cevi i zbog toga je odvodnja praktično bešumna. Još jedna od prednosti ovih cevi je ta što izdržavaju temperaturna opterećenja, čineći je tako odličnim protivpožarnim rešenjem.


Slike kupatilskih instalacija:

Kupatilska instalacijaKupatilska instalacija 2
Vodovodna i kanalizaciona instalacija  vodovod i kanalizacija

Moramo da napomenemo da sve građevinske radove vezane za pripremu terena za izvođenje radova postavljanja vodovodnih instalacija, vršimo isključivo profesionalnim alatima što nam omogućava da sve završimo brzo, kvalitetno i uz minimalni otpad.

To se najviše ogleda u tome što za štemovanje zidova pravimo rovove minimalne potrebne širine da se u njih mogu smestiti željene instalacije. Tako da su otpadni materijal (šut) i prašina svedeni nanajmanju moguću meru. Što nam pak omogućava da grube radove, u koje spadaju štemovanje i postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije, za jedno prosečno kupatilo uradimo za svega par sati!

Načine na koje rade šlicerice možete pogledati na Youtube kanalu, za Bosch GNF 65A možete pogledati ovde a za Hilti  DC-SE20 ovde.