Mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije se vrši specijalnim spiralama (sajlama) prečnika 8, 10, 16, 22 i 32mm, pri čemu se na vrh spirala stavljaju posebne glave u zavisnosti od vrste začepljenja. U ovu svrhu koristimo isključivo najkavlitetnije mašine i spirale kao što su Rothenberger i Ridgid.

Sa ponosom možemo da naglasimo da smo i vlasnici najjačeg Ridgid-ovog sistema za mašinsko odgušivanje kanalizacije koji koristi spirale prečnika od čak 32mm a koji se koristi za najekstremnija zagušenja.

Svaka spirala za mašinsko odgušenje kanalizacije ima mogućnost nadgradnje kako bi što efikasnije rešila problem koji je nastao u cevima. Korenje koje je prodrlo u cev, naslage masnoće i kamenca, krpa, vlažne maramice, samo su neki od problema sa kojima se svakodnevno suočavamo i koje uspešno rešavamo.


Slike glava za spirale:

Masinsko odgusenje kanalizacije - Testerasta glava za ciscenje korenja      Masinsko odgusenje kanalizacije -Nazubljena glava za ciscenje masnoce i kamenca     Masinsko odgusenje kanalizacije -Lancasta glava za fino ciscenje zidova cevi     Masinsko odgusenje kanalizacije -Spiralna glava za izvlacenje krpa iz cevi   

            


Video: