Odgušenje kanalizacije visokim pritiskom

Za odgušenje kanalizacije visokim pritiskom, koristimo specijana vozila i mašine na sopstveni pogon (tzv. woma) koje na izlazu daju pritisak i do 500 bara. Pri čemu za probijanje i ispiranje koristimo različite tipove mlaznica, dok za završno ispranje unutrašnjosti cevi koristimo specijalne rotirajuće mlaznice. Dužina creva kojim raspolažemo je 90 metara, uz mogućnost proširenja do čak 150 metara.

Uz pomoć raznih tipova nosača, diznu uvek držimo u centru cevi koja se odgušuje i na taj način je ispiranje cevovoda ravnomernije i efikasnije. Na ovaj način možemo ispirati cevovode prečnika od dn50 do dn600mm.

20160205_122810a


Video zapisi ponašanja i mogućnosti naših sistema za odgušenje kanalizacije visokim pritiskom:

Takođe u svom asortimanu imamo i tzv. “Root Ranger” i “Aqudrill” mlaznice, patentirane i specijalizovane za najekstremnija čišćenja kao što su čišćenje korenja, masnoće, blata, peska, itd. Ponosni smo vlasnici i jedine u Srbiji Root Ranger Double Ended mlaznice.

Takođe postoji i opcija osim klasičnog odgušenja kanalizacije visokim pritiskom i mogućnost ispiranja i pranja unutrašnjosti cevi toplom vodom kao i pranje uz dodavanje raznih vrsta abrazivnih sredstava za što bolje uklanjanje zapekle masnoće sa unutrašnjih zidova cevi.


Video zapisi načina rada mlaznica sa kojima raspolažemo: