Uvodna reč…

 

Jedna od usluga koja je najmanje napredovala i usavršavana na našem podnevlju je odgušenje kanalizacije. I danas možemo videti kako se u tu svrhu koriste razne ručne sajle koje su stare više desetina godina od čijeg okretanja sve što ćete uspeti je da dobijete bolove u mišićima i žuljeve na rukama, a tu su i razna druga priručna sredstva kao što su armature, creva, itd. Koja ne samo što su neefikasna, jer u začepljenoj cevi prave prolaz malo širi nego što je sama sajla, već mogu prouzrokovati i još veću štetu usled nestručnog rukovanja. Odgušivanjem na taj način voda otiče, ostavljajući nagomilane naslage nalepljenje na zidovima cevi netaknute.


Slike naših vozila za hitne intervencije:

Odgusenje kanalizacije specijalno vozilo    Odgusenje kanalizacije specijalno vozilo 2    Vozila za hitne intervencije

 

Poseban deo u našoj ponudi zauzima pristup koji imamo a vezan je za odgušenje kanalizacije, na brz, efikasan i profesionalan način, uz pomoć najsavremenijih mašina i alata.

Odgušujemo sve vrste začepljenja na instalacijama prečnika od Ø32 – Ø600mm kao što su: WC šolje, čučavci, razni slivnici, sudopere, umivaonici, pisoari, bidei, kade, spoljne instalacije, horizontale i vertikale a takođe nudimo i uslugu periodičnog čišćenja kanalizacije (ispiranje i odmašćivanje, u zavisnosti od potrebe).

Odgušenja vršimo:

  • Mašinskim putem spiralama (sajlama)
  • Visokim pritiskom do 500 bar (woma)
  • Ispiranje metodom kombinovanja kompresovanog vazduha i vode (ropuls)

Video: Uporedni snimci instalacija pre i posle čišćenja